Mladi glumac Slavko Kalezić obukao patike koje nisu u modi

Podgorica (mozakUbime) - Da je danas teško pratiti modu i biti u trendu, pokazuje nam velika zbunjenost našeg mladog glumca Slavka Kalezića.

Da li je to od stresa na poslu, previše karaktera koje igra ili ličnih problema, sinoć je pokazao svoju nesigurnost mladi Slavko kad je izašao na korzo u nešljašteće plitke patike boje bež.

Na naše pozive do kasno sinoć nije odgovarao. Pokušali smo da ga dobijemo preko 100 puta ali su nam prijatelji rekli da nije navikao da mu zvoni telefon. Onda smo pribjegli drugoj tehnici - klasičnoj sačekuši ispred zgrade dje živi. Čekajući cio dan, primjetili smo spuštene roletne i potpuno zamračeni stan.

Tek predveče smo primjetili nekog momka obučenog u crno kako brzim korakom izlazi a shvatili smo da se radi o njemu pošto je imao već čuvene nešljašteće patike.

Prišli smo ljubazno, ali čim smo mu tražili autogram odmah nas je "provalio" i počeo da viče "Ko ste vi, šta hoćete od mene... !%$#!%!"#" i otrčao u park. Nadamo se da će naš glumac ubrzo ozdraviti, popraviti raspoloženje i razbacivati noge ka da nisu njegove u svojim najomiljenijim šljaštećim patikama.

Izvor slike © trivostudio.com