Bemax će pokušati sa Sergejom Ćetkovićem do Zlatne Palme

Cnra Gora (mozakUbime) - Ako ste se vozili Crnom Gorom zadnjih dana sigurno ste pomislili da se snima mega hit serija "Games of Thrones" ali na svačije iznenadjenje, ne bi ste mogli biti više u krivu.

I mi se imamo konačno pohvaliti kako su kod nas u Crnu Goru došli i veliki filmski stvaraoci. Bemax je doveo 20,000 statista i samo sa par stvarnih glumaca pokušava da odradi fantastičan scenario, a sa kako drugačijim nego baš sa radnim imenom: "Velike investicije prije izbora"

Drive in Bioskop UŽIVO!

Osim na Pinku i RTCG, snimanje ovog mega hita možete uživo pratiti iz vašeg automobila sve do dana izbora. Dovezete se autom do recimo Bečićke raskrsnice i tamo će vas zaustaviti neko od statista. Prvo što ćete primijetiti je da veliki broj statista samo stoji i ništa ne radi, šetaju sa rukama u džepovima, da se tek jedna od 10 mašina pokreće i imitira iskopavanje ili pomjeranje gomile kamenja sa jednog mjesta na drugo.

papirus pregled doktora
Statisti na pauzi od 07:00h do 20:00h

PAŽNJA: Na setu u Budvi se nekoliko puta desilo sitno odronjavanje pri čemu su se oštetili automobili silnih znatiželjnika. Mole se znatiželjnici da shvate da je ovo samo predstava i da oni ne izvode stvarne radove jer bi bili prinudjeni da obezbjede dionicu. Za to postoje profesionalni kaskaderi koji tuda moraju proći svaki dan do posla ili voziti djecu do škole!

Bemax razmišlja da angažuje i Sergeja Ćetkovića kao glavnog nadzornog organa, da se kao šeta po "gradilištu" i viče na radnike da što prije završe sa radovima ali se boje da neko stvarno ne uzme lopatu u ruke.