18+ Kama sutra na crnogorski način

Rijeka Crnojevića, obnovljena štamparija (mozakUbime) - Vrijedni pregaoci iz Matice Crnogorske odlučili su da sve napore ulože u štampanje crnogorske Kama – Sutre. Doživotni predsjednik Matice Dragan Radulović rekao je u kratkom razgovoru za naš portal da ta ideja postoji već odavno, jer bilo je i prečih Radmilinih projekata pa je ovaj mogao da sačeka, ali da je štampanje knjige svakako u sklopu proslave obljetnice nezavisnosti te da se Rada i MAPA nemaju što žalit:

-Kama- Sutra je vizuelno izuzetno značajno djelo, te po svom obimu spada svakako u sam vrh svjeCke književnosti. Moramo priznati da smo možda i predugo čekali, ali da imamo tisućljetno utemeljenje da ovako nešto štampamo. To će biti značajn putokaz za sve mlade naraštaje koji žele da se tisnu režimu, kako god se on zvao a ja gajim iskrene emocije i održivu nadu da će to ipak biti mili nam Gospodar. – rekao je Radulović.

Kama- Sutra na crnogorski način biće specifična, ne samo zbog jezika – mada ruku na srce nema previše teksta, već i zbog slika. Doduše još uvijek ne znamo kako će Rektorka i omiljena marketing stručnjakinja reagovati kada uz bok, ispod boka i u ostalim pozama vidi Bebu Džaković. Radulović nije htio da komentariše detalje, ali je dodao da je postignut pun konsenzus oko toga ko je Boss a ko.. Pa ko je uz njega. I ispod njega...