Tošić izglasan za direktora, pa za svog savjetnika

Dragana Tošića su uvijek smatrali za čovjeka koji je puno obećavao, i previše, čovjeka koji se bavio sobom, tradicionalnim vrijednostima i balansom u životu. Onako uz put iz dosade, čitav svoj život je posvetio lokalnoj sredini.


 

Uzor i primjer djeci

Dragan je godinama davao i davao, pružao od srca ka da nije njegovo. A nije tražio puno za uz vrat. Nije šta god tamo neki sudija odlučio! Neko malo mjestašce gdje će ga sunce grijat i izbalansirati stvari koje je do tada uradio. Ne kažu zalud ko čeka dočeka. Dočekao je i on svojih 57 minuta, pa su ga postavili ni manje ni više no za Direktora škole.

Skromni Dragan je uočio da on može, na način na koji radi, pokriti barem 10-tak radnih mjesta, pa je zamolio kolege da izglasaju njega i za njegovog ličnog savjetnika. Na pitanje MozakUbi.Me ekipe direktor je odgovorio da on ne krši zakon jer je jutros mirisao tragove.

Od Budve do Pljevalja

Da je ON najidealnija osoba da nam podiže djecu, odlučilo se jednoglasno a sa tim se posebno složio njegov sugradjanin Ministar prosvjete mr Predrag Bošković. Nenormalan čovjek bi tačno pomislio da je u pitanju neki Pljevaljski klan jer na funkciju Direktora postavljaju Pljevljake svudje po Crnoj Gori, od Budve do Pljevalja.