Krivokapić: Vi ste prava strana istorije

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić obraćajući se prisutnima na Dječjem parlamentu izajvio je da su izabrali pravi put, put kojim idu odabrani.


 

“U pravo vrijeme ste odabrali pravi put i pravi posao. Odlučili ste se za siguran posao u kome nema previše obaveza iako tako ne djeluje, u kome imate sigurnu platu i ostale benificije, ali i posao gdje odlučujete o ljudskim sudbinama. Posao političara je najunosniji posao koji mlada osoba može da odabere. Biti političar je čast i privilegija.“ -istakao je Krivokapić.

Na sjednici Dječjeg parlamenta, kojoj prisustvuju predstavnici đačkih parlamenata iz cijele Crne Gore Krivokapić je istakao da su on i njegovi najbliži saradnici od malih nogu, a ne samo potonjih 25 godina, na pravoj strani istorije.

“Nije lako bilo, kao đetetu komunističkog funkcionera, nositi se sa bremenom ispravljanja kosmičke nepravde koja je Crnu Goru zadesila 1918.godine. Nijesu nas naši razumjeli i tjerali su nas da ćutimo. Ipak nismo se dali. Došla je i prošla AB revolucija i onda je došao On. Ne Đukanović nego ON! Trebalo je punih sedam godina dok smo DPS i Đukanovića prebacili na „Pravu stanu istorije“. I uspjeli smo. Uspjeli smo! Zato danas imamo tekovine 21. maja. Imamo svoju kuću. Istina da sa njom ne rukovodimo kako treba i to naše neznanje ćemo prenijeti na vas kako biste nastavili uspješni nerad.“ –naglasio je Krivokapić.

Na samom kraju Krivokapić je pozvao predstavnike Dječjeg parlamenta da mudro biraju staranu i da vode racuna da uvijek budu na pravoj strani istorije.

“Živjeli i da je VJEČNA CRNA GORA!“