Aleksa Bečić otkrio toplu vodu!

Na današnjoj konferenciji za novinare, u sjedištu Demokratske Crne Gore, javnosti je predstavljeno najnovije otkriće Alekse Bečića, predjednika te partije.


 

Obraćajući se prisutnim novinarima, poslanik te partije rekao je epohalnu rečenicu - Budućnost počinje pobjedama a ne podjelama!- nakon čega je prepustio mikrofon predsjedniku stranke Bečiću.

Topla voda kao izum nije novitete, ali nanovno otkriće iste- prostim odvrtanjem slavine pokazuje da smo mi na pravom putu rekao je između ostalog Bečić. Pozivajući se na dugu demokrastku tradiciju svoje stranke poručio je zlobnicima da njega ne interesuju podjele, osim podjele mandata a topla voda koja sada teče slobodno slavinama širom Crne Gore je dokaz da nečije tokove niko i ništa nemože zaustaviti.

Čestitke povodom ovog epohalnog, i za našu zemlju izuzetnog otkrića među prvima je uputio Predsjednik Parlamenta Ranko Krivokapić cijeneći da je ovo otkriće mladog Bečića samo dokaz da jedino na pravoj strani istorije teče topla voda.

Nešto kasnije , brojnim čestitkama se pridružio i Premijer Milo himself navodeći da je u ovom trenutku jako ponosan i da je zapravo čestitao sam sebi zato što je izmislio Bečića, uz napomenu da je izuzetno zadovoljan na njegovim naporima da ta otkrića plasira i kroz parlamentarni dijalog o nove zakone koje nikada neće usvojiti, a i ako ih usvoje – Ustavni sud će ih sigurno oboriti.

Šef Evropske delegacije u Podgorici Mitja Drobnič uputio je vrlo kratak telegram u kom je doslovce pisalo samo : ’ WTF? ’