Bečić imun na parodiju

Mladi lider Demokrata Aleksa Bečić je još jednom pokazao da je imun na parodiju. Naime čovjek je doslovno izjavio sljedeće:
-Izuzetne impresije divljenje izaziva par desetina naših mladih članova koji ovih dana “o svom ruhu i kruhu” ulažu ljubav i neviđenu energiju u terenske kampanje koju sprovodimo u Nikšiću.


 

Dosad smo posjetili više od 8.000 domaćinstava, predstavili svoj program i platformu za rešavanje nagomilanih ekonomskih, pravnih i drugih problema sa kojima se suočava grad pod Trebjesom. Naši članovi registruju izuzetno visok nivo poštovanja od strane Nikšićana i izrazite simpatije prema našem radu i programskim odrednicama.

Terenska kampanja koju ovih dana sprovodimo u Nikšiću i relevantna anketna istraživanja javnog mnjenja u Nikšiću ukazuju da bilježimo kontinuiran rast i rejting sa respektabilnim procentom. Na uzorku od 8.363 ispitanika u opštini Nikšić zabilježili smo podršku od ukupno 14,85 odsto“, otkriva Bečić.

Želimo mu I dalje puno uspjeha u radu, i da se manje služi terminologijom portal MozakUbi.me jer u moru svakodnevnih saopštenja čitaoci više ne znaju šta je humor a šta zbilja.