Đukanović i Pajović jednoglasni – Šta će Drobnič ovdje?

Predsjednici dvije partije, a suštinski jedne medalje, Milo Đukanović i Darko Pajović su na sastanku vlasti i dijela opoziicije imali identično pitanje, što bi narod rekao, kao da ih je ista majka rodila.


 

Naime njih dvojica su se zapitali što radi ambasador Evropske unije, Mitja Drobnič, na satanku vlasti i dijela opozicije? Kako oni tvrde u svom pitanju Crna Gora je lider u svačemu i nema potrebe za posredovanjem.

Ipak, pored ovog čuđenja ne možemo da se otmemo utisku da imamo još jednu pretenziju na karakter našeg portala ovjekovječenu u predsjedniku Pozitivne Crne Gore Darku Pajoviću. Naime Pajović je kazao da je "to bio neobičan sastanak vlasti i opozicije".

"Ne znam da li ćemo doći do slobodnih izbora, ali cijenim da postoji volja da se krene u rješavanje problematike. Đukanović, Bečić, Milić i Lekić su po prvi put razgovarali pozitivno o stvarima koje nijesu dobre", kazao je Pajović

Ništa manje napade na integritet portala mozakUbi.me nije imao ni predsjednik DPS Milo Đukanović koji je u izjavi naveo

“Crna Gora je stabilna zemlja i mora imati samopoštovanje” izjavio je Đukanović.

Sve ovo prećutno su aminovala isturena odjeljenja DPS oličena u liderima partija i partijica koje su bile tu jer su čule da ima besplatan sok i kafa, a i da je moguće da se upoznaju sa Ambasadorom.

U tom trenutku, bas kao i nedjeljama prije, Demokratski front je razrađivao taktiku “Još 10 minuta i neodgovaramo”, iako se svi prisutni nadaju da će se jednog dana i oni pridružiti.

Smatramo da je svima jasno zašto je Drobničevo prisustvo bilo neophodno, a uredništvo mozakUbi.me ozbiljno razmišlja da se Mitji obrati za zaštitu svog integriteta.

Izvor slike © vijesti.me