Kurta Murta Nato Murta

Ugledna profesorica ekonomskog fakulteta iz Podgorice Mirjana Kuljak je kratko prokomentarisala za naš portal ideju pokreta Sloboda narodu. U svojoj izjavi bila je jasna i precizna kao i uvijek.

- Sve je počelo od jednog kurte i jednog murte, da bi Kurta bio Murta morao bi da prestane da bude Kurta i da se odrekne svega što ga je činilo Kurtom u ontološkom smislu i konjuktivnom divergenceijom, ali onda upadamo problem vremenskih sinapsi jednog Murte – objasnila je profesorica Kuljak.

Porijeklo imovine kao glavni segment Kurta- Murta programa, jasno i precizno kaže preispitivanje porijekla imovine svakoga Kurte i Murte koji se ikada bavio politikom, čak i ako je umro, stranka nestala, odselio, preselio jer kako objašnjava Kuljakova - Svi su Kurte i Murte osim mene.

Na pitanje novinara da je onda vrijeme da objasni zašto je feribot kasnio i zašto je u odsudnom trenutku bila u Italiji u šopingu, Kuljakova je vrisnula - I ti si Kurta!!- i mlatnula je anti- NATO transparentom našeg novinara. Srećom bez ozbiljnijih posljedica.

Izvor slike © portalanalitika.me