Premijerski sat: „Uvaženi gospodine Premijeru, uvaženi gospodine Đukanoviću, kako ste?“

Današnji Premijerski sat u Skupštini Crne Gore obilježilo je nesvakidašnje i neočekivano pitanje potpredsjednika Skupštine Crne Gore i šefa poslaničkog kluba DPS-a Milutina Simovića koji je premijera pitao „Kako ste?

„U jeku pozivnice za NATO, kao i problema koje našoj državi nanose antiNATO i, rekao bih, anti državni protesti koje neke opozicione grupacije pokreću širom Crne Gore, a sve u cilju zaustavljanja države na njenom Evropskom i Euro-Atlantskom putu, ne mogu a da vam ne postavim ovo pitanje. Dakle, uvaženi gospodine Premijeru, Uvaženi gospodine Đukanoviću, kako ste?“

Na ovo neočekivano i nenajavljeno pitanje premijer Milo Đukanović je imao kratak odgovor

„Veoma sam iznenađen pitanjem koje mi je postavljeno i duboko ganut. Hvala na pitanju dobro sam.“ kazao je Đukanović.

U komentaru odgovora Milutin Simović je istakao

„Ovo je još jedan dokaz da je Crna Gora uspješna na svom evropskom i Euro-Atlantskom putu. Da na tom putu čvrsto drži lidersku poziciju u regionu, te da je nikakva stremljenja antiNATO i anti državne opozicije, koja se finansira iz regiona i od strane Rusije, neće zaustaviti na njenom putu daljeg razvoja i uključivanja u krug razvijenih demokratskih društava. Uvaženi Premijeru, gospodine Đukanoviću, Izuzetna mi je čast da čujem da ste dobro.“ zaključio je Simović.

Sva ostala postavljena pitanja ostala su u sjenci ovog tako da ekipa mozakUbi.me neće o njima pisati.

Izvor slike © dps.me