Miloše, dobar si momak, evo ti PET!

Miloš je izjavom i iskrenošću oduševio Tužioca "Takvog sina ni narodno-oslobodilačka borba nije iznjedrila! Eto te ko Če sa tom kosom. Slobodan si! Vidimo se, ljubim te!"

Gotovo sigurno ste pomislili "Na, ufatili su ga zbog kradje onih/nekih silnih miliona i ucjena - sad se neće vaditi iz zatvora do 10 godina". Pogriješili ste! Momak je sasvim skroz nevin a samo radi medija će biti simbolično kažnjen u visini godišnjeg džeparca.

Tužioc ipak tvrdo zahtjeva da bude ispoštovana Miloševa volja da kobajagi odleži par mjeseci dok ne dodje ljeto i ne osjeti se bolje. Ionako ima silne zdrastvene potvrde pa ne mora niti dana provesti u prostorijama Spuža.

Postoje zli jezici koji izmišljaju i da je tajo pristao da leži mjesto sina, ali svi znamo da je naš Tužioc neprikosnoven kad je pravda u pitanju i da nema zamjena teza.

Miloš se zakleo da će se baviti pčelarstvom i izučavanjem istih iz enciklopedije, dok će se njegovo lično obezbjedjenje ubrzo željno priključiti mladom biznismenu iz Budve, samo da prvo završe neke poslove oko nekih stvari. A i ne morate sve znati more.

Ovakvim dogovorom Svetlana Ceca Ražnatović gubi lidersku poziciju u relaciji "poslovanje - tužilaštvo - dogovor - odležavanje kazne" koja je do sad bila za primjer

 

Izvor slike © wikimedia.org