Muhović prelazi u DPS

Pošto predsjednik skupštine opštine Petnjica Adnan Muhović vješto uspjeva podgrijavati nacionalizam u najnovijoj crnogorskoj opštini, u glavnom odboru DPS-a su odlučili da ga zaspu nagradama i pozovu u svoje redove.

Ne laje pašče sela radi

"Šta puno? Malo sam zaposlio sestru, malo kupio vozilo na državni račun... A od te eskurzije na Lovćen, zamislite, nisam dobio ni centa krvnici jedni. Pa kako odoše preko ove druge turističke agencije? Nisam zalud iz Pokreta za Promjene utekao ovamo" - iskren je sa nama Muhović.

"Još ni počeo da živim kako treba a sad moram da se branim i bacam špicu medju narod. Ide mi to podgrijavanje atmosfere, malo fašizma, malo pljuvanja. Mislim da je danas jako lako doći do para samo da se čovjek potrudi. Srećom ovi iz DPS-a sve to plate dobro!"

Da se svakom izjavom mladom Muhoviću smiješi svijetla budućnost u državnoj administraciji i uspješan bizniseraj, dovoljno govori izjava kojom pokazuje svoje nadnacionalne interese - "Želio bih par stanova na primorju, kuću sa pogledom na more i neki Hotel normalno. I dooobar auto."

Da je Muhović posvećen porodici govori podatak koliko brine i o svojim bližnjima "Ni sestri mi nisu mrske funkcije. Ona malo više prati modne sadržaje a ne ko ovi moji seljani iz Petnjice. Za sada je šef voznog parka ali zaslužuje ona mnogo više, pa ako znate neko dobro radno mjesto javljajte vi iz Podgorice"