Pedja Bošković: novac iz nelegalnih tokova ne štedim

Ministar prosvjete mr Predrag Bošković se neustavno razbacao novcem koji je neustavno sakupljen od gradjana. Na sva naša pitanja u vezi raskalašnog i nepoznatog trošenja para na neke sportove dobili smo jedan ali konkretan odgovor.

Neustavno stečen novac može se samo neustavno trošiti. Nema načina da ga legalno pustimo u tokove a da zato neko ne odgovara. Zato smo se i odlučili da ga tradicionalno podijelimo preko baba i stričeva. Ovim činom i dijeljenjem nekih naknada preko Fonda PIO otvaramo zvaničnu kampanju za izbore u 2016 godini.

A zašto me ne pitate o školstvu? - ljutio se mr Predrag. Nije sve u parama. Zagrizli smo u poboljšanje školskog sistema. Uvodimo kako se to kaže nove novine u 2016 godini. Po Golubinjskoj deklaraciji "učenici" se izbacuju kao termin i uvode se četiri nova: "podoban/podobna", "od rodjaka mali/mala", "nezavisan, ima para" i "za prevaspitanje".

Ja sam Ministar prosvjete i moje je da brinem i o drugim resorima poput sporta. To što nastavnici stalno traže povećanje plata - to je njihov problem. Neam ja kad za njih. Zato sada i mijenjamo nastavni kadar sa posebno probranim kolegama iz Pljevalja i podobnim glasačima naše partije. Čisti primjer je što postavljamo za direktore škola koga god, samo da sa njim imamo dil oko izbora. Javite se opet, nemam kad.