Nova karijera Igora Lukšića

Nju jork (mozakUbime) - Poznat od ranije kao veliki obožavalac Metalike i Iron Maiden, ex premijer, ex ministar, ex dalton je odlučio da drastično promijeni karijeru i imidž.

Nakon sto je shvatio da sve svoje skrivene talente moze da upotrijebi mnogo bolje a sve u cilju promocije Crne Gore - odlučio je da pusti kosu i osnuje bend.

Roker s'Moraču

Njegovi saradnici su se vec rastrčali po Petoj aveniji u Nju jorku kako bi kupili odjeću koju zahtijeva hevi metal žanr. Iako autentični rokeri ne kupuju baš firmiranu garderobu, Lukšić se odlučio za specifičan pristup promociji naše zemlje, jer je to zapravo ulazak u jednu vrlo značajnu utakmicu.

- To samo po sebi ne znači da će neko od nas na kraju i biti nominovan ali je veoma važno da naše zemlje istaknu kredibilne kandidate kako bi povećali šanse da Istočna grupa na kraju bude u prilici da iz njenih redova budući generalni sekretar bude selektovan - naveo je Lukšić.

Prvi nastup njegovog novoformiranog benda očekuje se u Generalnoj skupštini UN, gdje će se prvi put zaoriti zvuk Montestonsa inspirisan vječitim / pa vječitim ko zna čim.

- Siguran sam da ćemo, uz ostale kandidate, biti u prilici da adekvatno prezentiramo svoj program u odgovarajućim forumima, jer će po prvi put u ovom procesu selekcije, kandidati imati priliku da neposredno predstave svoje planove budućih aktivnosti - zakljucio je optimisticni Luksic, i pitao nasu novinarku da li da pusti i bradu kao Dzejms Hetfild

Izvor slike © dnl1980.deviantart.com/art/HEAVY-METAL-119323665