Demokratski front napustio Demokratski front

Podgorica (mozakUbime) - Prema najnovijim informacijama koje smo dobili iz Demokratskog fronta ovaj politički savez upravo je napustio i Demokratski front.

Naš izvor navodi da su zatečeni odlukom Demokratskog fronta da napusti Demokratski front ali da ovaj događaj neće pokolebati lidere Demokratskog fronta i njihove pristalice da nastave svoju borbu ka uspješnojoj i slobodnoj Crnoj Gori.

“Nastavljamo dalje jači nego ikad. Ovo je samo još jedan u nizu udara režima na naš politički savez i nije nam jasno kako je Demokratski front mogao da se proda ovom odnarođenom režimu.“ navodi naš izvor iz DF dodajući da će i pored potonjeg događaja nastaviti sa pripremom sveopštih građanskih protesta.

Pored nezvaničnih izvora pokušali smo da dobijemo i zvaničan stav predstavnika Demokratskog fronta, ali su nam oni kazali da će se zvanično obratiti nakon sjednice predsjedništva Demokratskog fronta. Na koji način će to uraditi kad je Demokratski front napustio Demokratski front mi ne znamo ali čekamo zvanično obavještenje.