Ekskluzivno: Donald Tramp dolazi u Crnu Goru

Washington DC (mozakUbime) - Najozbiljniji kandidat za Republikanskog kandidata na predsjedničkim izborima u Sjedinjenim Američkim državama Donald Tramp, nakon što je odgledao promo filma „Đukanović je dio međunarodne mafije“, odlučio je da povuče svoju kandidaturu i preseli se u Crnu Goru.

Prema upravo potvrđenim informacijama iz DF-a on će zauzeti upražnjeno mjesto predsjednika Demokratskog fronta, i ujedno je najozbiljniji kandidat da ujedini Crnogorsku opozicionu alternativu. Prvi kontakt sa Donaldom Trampom napravio je prof. dr Branko Radulović, posredstvom Trampovih dugogodišnjih prijatelja i poslovnih partnera iz Matice Srpske u Crnoj Gori.

Ove navode je za portal mozakUbi.me potvrdio i sam Donald Tramp. On je u kratkom telefonskom razgovoru potvrdio da je iznenađen koliko je popularan u Crnoj Gori, kako on tako i njegov TV Šou „The Apprentice”, te da je video klip bio kap koja je odlučila da preuzme palicu lidera opozicije.

“Počastvovan sam i iznenađen podrškom. Opozicija u vašoj, a sad i mojoj, državi je jaka ali razjedinjena. Kupili su me onim filmom kojim su se uključili u moju kampanju. Takođe, pronašao sam novog velikog prijatelje Branka Radulovića koji je jedan od najpametnijih ljudi na svijetu po Kembridžkim nekakvim analizama, i sa njim je nevjerovatno lako naći zajednički jezik. Nijesam ima drugog izbora bez da donesem ovakvu odluku. Biću lider opozicije! Pobijedićemo Mila!” izjavio je Tramp.

Ostaje nejasno kako će na ovu novonastalu situaciju reagovari prekaljeni borci za slobodnu i demokratsku Crnu Goru, a ujedno i dugogodišnji lideri partija, Andrija Mandić i Nebojša Medojević ali naš izvor iz DF-a kaže da je za sad sve ok jer Medojević nije blokirao Trampa na društvenim mrežama – još uvijek.

Izvor slike © Gage Skidmore