Razgovarali smo sa Parlamentarcima pred današnje zasjedanje

Podgorica (mozakUbime) - Danas smo razgovarali sa crnogorskim parlamentarcima (poslanicima) kao i nekim članovima Vlade u vezi jučerašnjih izjava u Skuštini Crne Gore. Evo šta smo ih pitali:

Šta mislite o jučerašnjim prepucavanjima i da li će te podržati Vladu Crne Gore? Ukratko molimo vas!

Milo Đukanović - Ja kao Premijer jedne zemlje ne mogu da podržim takvu Vladu. Ne samo da su prosuli pare i nagrdili tu državu, nego ćete morati pod hitno da uvodite reforme na svim nivoima. Nisam odavle, ne bih da vam se miješam u unutrašnje stvari. Zašto sam ja ovdje?

Ranko Krivokapić - 18 godina smo opozicija na vlasti. Mi ćemo podržati Vladu jer očekujemo da konačno ostanemo u njenom sastavu. Očekujemo najvažnija Ministarska mjesta. Imamo podršku od 104 glasa. Volimo da vedrimo i oblačimo Crnom Gorom.

Darko Pajović - Mi smo ponijeli mirođije i neke planove koje smo doma rukom skecirali. Crtali smo skicu za nove stanove i jednu lijepu kuću na primorju. Mislim da je vrijeme da nas iz Pozitivne postave na važne funkcije da se mi pitamo jer veliki broj glasova, od preko 17, stoji iza nas.

Džavid Šabović - "Čeeetnička se pijesma ori, pijesma koja slavi nerad, mjesto u Vladi gromko zbori da nam živi živi Đukanović"

Ivan Brajović - "Da se pitam ja bih betoniro Limenku i ofarbo tamno braon svaku vodu plavu! Autoput i asfalt samo nama treba, jer iz trave nonšalantno ljuta zmija vreba"

Mladen Bojanić - Uživam veliku podršku nakon jučerašnjeg izlaganja. Od kako sam izašao iz Pozitivne dokazujem da sam mnogo bolji čovjek i stručnjak. Nije mi danas jasno šta sam tamo tražio. Da li sam ja tamo samo izigravao još jednog Tuponju?

Zoran Jelić - Kad govorim o podršci Vladi, moram da govorim u svoje i ime svoje žene Vukice. Sumnjamo u fer odnos Vlade prema njenim funkcionerima. Ni godinu dana nema da smo udali ćerku u Splendid a mogli smo u Sv. Stefan đe i Đoković. Podrška, ali će morati da se dokažu novim investicijama u moju porodicu sledeći put.

Azra Jasavić - Ja sam za ujedinjenu Crnu Goru u kojoj neki moji rođaci i bliski prijatelji mogu da rade šta god hoće. Druge po zatvorima potrpat treba.

Andrija Popović - Puštite me oli? Moram da naučim napamet ovo što mi Milo napisa!

Izvor slike © slobodatraziljude.me