Na predlog zeta, DPS postavio Azru Jasavić za komandanta SAJ-a

Rožaje (mozakUbime) - Na predlog Inspektora Jasavića, Demokratska Partija Socijalista (DPS) je postavila poslanicu Azru Jasavić za komandanta SAJ-a.

Prenosimo detalje sa sjednice DPS-a prilikom kojeg je izabrana Azra na mjesto komandanta:

Inspektor Jasavić: Predlažem da se Azra Jasavić postavi na čelo komandanta Specijalne Antiterorističke Jedinice (SAJ) kako bi mogla na svoju ruku da kažnjava građane tj. neistomišljenike Mila Đukanovića i njegovom režima a kako bi naša šira porodica imala svesrdnu zaštitu od strane podvođenih žena iz inostranstva. Prećutkavanje šta je ko kriminalno radio po Crnoj Gori se podrazumijeva.

Tarzan Milošević: Predlog se jednostrano usvaja radi novih demokratskih postignuća a sa napomenom da nam izbori dolaze. Ovo je samo još jedan korak ka Evropskoj Uniji i svjestkim tokovima.

Azra Jasavić dežurni policajac
Her Fjurer Azra Jasavić

Darko Pajović: Ja bih predložio novu titulu za Azru "Maj Fjurer" kako bi joj se pravilno obraćali. Molim te Azra da se sada razračunamo sa našim starim znaš ti već sa kim. I pošalji mi dvojicu trojicu da mi iznesu namještaj na četvrti sprat onog stana što sam sinoć dobio. Nek dobro paze namještaj jer je u krv skup.