Najači samo opstaju i nikad se ne predaju

Podgorica (mozakUbime) - Mi smo jaki. Ne mi smo najjači – poručuje Pajović. Darko Pajović nakon nekoliko dana šutnje odlučio je da progovori. U izjavi koju je dao za naš portal otvorio je srce i dušu i tijelo. Njegova davnašnja želja da promijeni pol kako saznajemo vrlo brzo će biti uslišena.

- Nikada se nisam dobro osjećao u svom tijelu. Oduvijek sam znao da sam neko drugi i svo ovo prikrivanje mi je teško padalo. Želim da živim slobodno, da mogu da se radujem svakom novom danu bez pritisaka. Vidim da je to naišlo na ogromno nerazumijevanje, ali nisam ja kriv. – kaže Pajović

Pošto je sam poznat kao neko ko voli da ispunjava želje, ali samo principijelno – dodao je i to da svakako treba izaći u susret Rašku Konjeviću koji želi da bude smijenjen.

- Možda se samo umorio. Treba mu izaći u susret. Jer zamislite u ovom trenutku ministra koji uzme odmor. To bi značilo da je slab ministar i slaba Vlada a takvu sliku svakako ne možemo poslati u svijet. – zaključio je Pajović.

Na kraju je dodao da je možda bolje i prihvatiti ponudu Vlade odmah, nego se femkati i gubiti vrijeme sa kontraponudama. Jer će svakako svi na kraju završiti u rekonstruisanoj Vladi.

Izvor slike © javniservis.me