Rakčević: Od naših sastanaka rastu plate a pojeftinjuje život

Podgorica (mozakUbime) - Lider Građanskog pokreta URA, Žarko Rakčević je poručio saradnicima iz opozicije da Milo neće zaboraviti ovakvu podršku i da se slobodno mogu osloniti na njega kao pouzdanog partnera.

U ovim teškim vremenima, kada se crni oblak zvani Koštunica nadvio nad Crnom Gorom, potpomognut niskim pritiskom iz Rusije, veoma je bitno da ja, Ranko, Darko, Miodrag i onaj mali sačuvamo strane investicije, Crnu Goru i Demokratsku partiju socijalista na čelu sa našim liderom Milom Djukanovićem - priča kroz suze za naš portal Žarko Rakčević držeći album sa zajedničkim fotografijama sa Milom na grudima.

Ekonomija u rastu zbog sastanaka!

Sastančimo po vas bijeli dan i sigurni smo da već osjećate kako su plate bolje i više nego ikad. Crnogorski standard raste iz sastanka u sastanak. Cijene prehrambenih i ostalih proizvoda su u stalnom padu a proizvodnja raste.

Očekujemo da na sledećem sastanku Lekić uzme glavnu riječ i tada će biti investicioni bum iz pravca Italije. Lekić mi je u male obećao da će uticati na italijanske investitore da ulažu u Crnu Goru, sad kad je de fakto ušao u vlast. Ranko će ulaskom iz opozicije u Vladu napraviti čudo od Kotora. Darko će završiti sve oko rupa a oni mali će se izjasniti za jedno mjesec dana kad vidi kako stvari stoje.

Živjela Crna Gora! Živijo Milo! Živjela Limenka!