Žurka je gotova

Organizator serije žurki, alternativnog naziva „Radna grupa“ upravo se zahvalio na odličnoj atmosferi i nevjerovatnoj izdržljivosti koju su svi pokazali.

Najprepoznatljiviji krotitelj zvuka na našem muzičkom nebu - DJ Majlo, poznatiji kao Milo Đukanović bio je fasciniran učešćem najstarijeg rejvera Ćakija, koji je uspješno davao ritam, ali je ipak i sam na kraju popustio.
„Nevjerovatan entuzijazam!“ rekao je ovaj poznati DJ, koji već decenijama slovi za apsolutnog lidera Crnogorskog muzičkog neba.

„Taman kada sam mislio da je sve gotovo, Ćaki je još jednom uhvatio vazduh i uz Ranka Krivokapića uspio da održi ritam. Fasciniran sam!“ -rekao je zadihan, ali vidno zadovoljan Majlo.

No iako je serija žurki upravo završena, okupljeni nisu pokazivali znake da žele da odu kući. Prisutni su izrazili žaljenje što žurka nije otišla u željenom pravcu i trajala još nekoliko mjeseci

„Znateee, u Francuskoj je to drugačijeeee. Možda bi mogli da tematizujeeemoo žurkee pa da uključimooo i ranu renesansu.“ izjavio je najstariji ali i najgipkiji među njima.

Predstavnici Pozitivne Crne Gore na kraju žurke nijesu krili svoje oduševljenje jer su konačno dobili slobodna sva najbolja mjesta na koja su pretendovali i prije početka žurke, dok su predstavnici manjinskih partija sa žurke otišli baš na način na koji su došli i prisustvovali – MIRNO I ĆUTEĆI. Ipak pojedini njihovi predstavnici su u odlasku sebi u bradu promrmljeli dobru staru uzrečicu: „Hoćemo nazad zagarantovane mandate! Svih pet.“

Demokrate su i dalje demokratski i mirno prisustvo napustili pobjednički i bez podjela, dok su Socijaldemokrate negodovale što su poziv za žurku dobili kasno pa nijesu bili u prilici da se ovako dobro smore.Ranko i ostali učesnici nisu željeli da daju izjave, a dj Majlo je u znak zahvalnosti zbog dobrog ponašanja i vrhunske discipline pustio pjesmu – Idi dok si mlad.

Za to vrijeme predstavnici DF su još jednom pozvali sve osim DJ Majloa da im se pridruže na žurci jer je to jedini put ka dobrom provodu, tvrdeći da sa njihove žurke nesrećan može otići jedino Majlo. U to ime su ponudili Platformu za prevazilaženje tuge, istina još jednu u nizu, ali POBJEDNIČKU I SUDBONOSNU.

Ipak, svima je osmjeh na lice izvukao komentar Srđe Milića
„Dakle ovo znači da nema Referenduma? I što ja da kažem sad svima od 70 hiljada građana kojima sam obećao isti?“

Izvor slike © http://pixabay.com/en/wine-glasses-stemware-crystal-176991/