Selo gori, a Miodrag se češlja

Damask (mozakUbime) - U trenutku kada je Crna Gora ušla u vjerovatno najstabilniju fazu svoga hiljadugodišnjeg razvoja, te smo relaksirani od tema kao što je izborni proces i ekonomska kriza, pravi je trenutak da se otvore teme poput Sirije, tog bisera Levanta.

Kako je najavljeno iz DEMOSa, svi građani zainteresovani, naravno ukoliko od prosperiteta imaju vremena, mogu da prate jednu divnu tribinu o sukobu u Siriji, ali ne i implikacijama istog na naš svakodnevni život.

- Ne, nećemo se posebno osvrtati na izbjegličku krizu, na granice, na mogućnosti prihvata dijela izbjeglica koji će sigurno proći kroz našu zemlju. Ali ćemo se posebno osvrnuti na reakciju Vlade iz 2013 godine da se ispitaju navodi o upotrebi hemijskog oružja. Tamo. Ili tako nekako.

U skladu sa demokrastkim vrijednostima pozdravljamo ovu odluku, MozakUbi.me naravno uvijek podržava inicijativne inicijative i potpuno besmislene tribine. Ali kao što rekosmo, nama ionako sve cvjeta i vrijeme je da se ovako snažni i nezavisni potrudimo da pomognemo drugima.