Pura personalizovao ličnu kartu

Kotor (mozakUbime) - Nakon što su funkcioneri Demokratskog fronta obznanili svoj patent zvani “Personalizuj ličnu kartu” na korišćenje prednosti tog patenta odlučio se predsjednik Liberalne partije Andrija Pura Popović. On je na konferenciji za medije, u prisustvu svih svojih članova – njih osam, javnosti učinio dostupnom svoj personalizovani lični dokument.

“Iako sam sinoć izjavio da Crnogorski Liberali nikad neće u koaliciju sa Demokratskim frontom to nije podrazumijevalo da Crnogorski Liberali neće podržati ono što je dobro za Crnogorske Liberale ma sa koje strane dolazilo. Crnogorski Liberali će iskoristiti ovu mogućnost i personalizovati svoja lična dokumenta i time pokazati jošjedanput da su za Crnu Goru svim svojim bićem.”

Podsjećamo da je Demokratski front patentirao svoj izum “Personalizuj ličnu kartu” kako bi na taj način dokazao da novi elektronski sistem provjere glasača nije dobar, što je sa oduševljenjem prihvatilo Ministarstvo unutrašnjih poslova. MUP je donio odluku da će građanin koji bude najkreativniji u personalizovanju ličnog dokumenta biti nagrađen mogućnošću glasanja na 8 biračkih mjesta.

“Ovakva odluka Ministarstva je nas Crnogorske Liberale izuzetno obradovala iz razloga što ćemo na taj način imati mogućnost da pređemo cenzus i nastavimo svoje bitisanje na političkoj sceni.” Zaključio je Popović