Otkrivena prevara: dječak iz II osnovne obavlja pregovore

Podgorica (mozakUbime) - Kako MozakUbi.me saznaje, učenik drugog razreda O.Š Marko Miljanov iz Podgorice I.J. već nedelju dana pregovara sa Lekićem, Rakčevićem i Krivokapićem. Na naše iznenađenje kako je tako nešto uopšte moguće, dobili smo jednostavan odgovor od njegove majke koja nam je i prijavila slučaj.

- Vjerovali ili ne, on je to toliko jednostavno uradio da smo svi bili zatečeni. Sam je kreirao cirkularni mejl, falsifikovao potpise i pečate, što danas uopšte nije teško, i poslao ih je spomenutoj trojici. Šeta ih već danima po Podgorici, i niko nije primijetio da je u pitanju lažni mejl. – kaže dječakova majka.

Pokušali smo da kontaktiramo nekoga iz ove tri stranke, ali bez uspjeha. Jedan mlađi funkcioner neformalne koalicije rekao nam je u povjerenju da je njima bila banja dok su se družili, ali da je frka nastala kada je trebalo platiti račun. Pošto Ranko više nema pravo potpisa niđe, Lekić je profesor i navikao je da plaćaju njemu, dok je Rakčević jednostavno otišao – postavilo se pitanje ko će prat sude. Na telefon im se nije javila ni jedna zvanična ambasada, te su ostali do dva ujutru čekajući da ih neko izvuče iz vrlo neugodne situacije. Šuška se da je račun plaćen iz dijaspore.

Za razliku od njih, Duško Marković je bio voljan da da komentar:
- Pojma nemam o čemu se radi. Oni šetaju po Podgorici u sitne sate, tako mi je javljeno i iz medija saznajemo da drže neformalne sastanke po gradu. Mi smo naravno vrlo brzo saznali šta je u pitanju, i nismo se miješali jer bismo svakako uradili isto što i I.J. Ionako su već jednom provozani u gep..pardon na zadnjem sjedištu moga auta te se uopšte ne brinemo da će napraviti neki potez koji bi zaljuljao vladu.

Dječak I.J. će nastaviti da obavlja pregovore sa Lekićem, Rakčevićem i Krivokapićem jer su u DPS procijenili da im to trenutno najviše odgovara. A do završetka istih, biće pošteđen školskih obaveza.

Izvor slike © kaboompics.com/one_foto/934/portrait-of-a-smiling-young-boy-with-a-ball