Sala za pregovore zaplakala od muke

Soba za pregovore (mozakUbime) - Uz pjesmu „Život je san“ Samostalnih referenata proslavljeno je pucanje i novi talas demokratične demokratije u Crnoj nam Gori. Novi talas iliti Novi val, ravan onom iz osamdesetih, dočekan je sa oduševljenjem, naročito u redovima pozicije i pozicione opozicije.

Dritan Abazović nam je saopštio, ekskluzivno za portal MozakUbi.me, da je Sporazum nešto na šta se decenijama čekalo. Da je to neprocjenjivi korak naprijed, nešto kao onaj korak Nila Armstronga.

- Nikad više 1918, nikad više Putinove sobarice, nikad više ništa! - ponosno je uskliknuo Abazović.

Nakon Abazovića, oglasio se i Miodrag Lekić rekavši da je ponosan na svoj lični doprinos te da će smjena Radojke Rutović naravno biti ključni faktor za ostvarivanje fer izbora, jer ko je ako ne Radojka krivac za nesređene biračke spiskove, socijalna davanja prije izbora i ostale malverzacije.

Vaskolika javnost je oduševljena, jer je napokon saznala ko je pušio o trošku države, te pozivaju novinare da sa istim intenzitetom postavljaju pitanje: Ko je dao Acu pare za limenku?

Iz SNP smo dobili informaciju da još uvijek razmišljaju sa kim će i su čim će. Kažu da će čekati dok Milić ne dobije odobrenje za još jedan sprat: – Samo još jedan- rekao je on - i neću više, majke mi!

Iz Demokratske Crne Gore najavili su oštar odgovor u vidu mijenjanja slogana partije. Kako nezvanično saznajemo u opciji je slogan : IZBORIMA DO POBJEDE ( ma kako neregularni bili). Iz njihovog štaba je u međuvremenu procurila informacija da im nestaju zalihe Kent bombona i čokoladica, te da je Aleksa Bečić opet odlučno zaprijetio dobavljačima.

DF razmišlja o dron spektaklu kao adekvatnom odgovoru na potpisani sporazum.

Fakat je, nakon sporazuma ni jednog DPS funkcionera ne prepoznajemo.

Izvor slike © SlobodnaEvropa.org - autor - Savo Prelević