Afera Gepek: Policija moli građane da ne rešavaju slučajeve

Mojkovačka banja (mozakUbime) - Direktor Uprave policije Slavko Stojanović i potpredsjednik Vlade i rukovodilac MUP-a, Duško Marković su priprijetili građanima da ne rešavaju policijske slučajeve i da ih ostave da na miru rade svoj posao.

Svojim profesionalnim odnosom sam ispunio sva očekivanja, ocijenio je sebe Duško Marković i poredio sebe sa Šerlok Holmsom, dok je Slavko Stojanović tvrdio da je ispunio očekivanja i javnosti i tajnosti i usporedio sebe sa istoimenim detektivom Šeksipr Vilijamsom.

Iz policije su javili da imaju operativna saznanja da je auto na parkingu, u kom su podmetnuti dokazi kojih se policija otarasila, policijsko auto.

- Mi bismo zamolili sve gradjane da se ne bave rešavanjem policijskih slučajeva ali znamo da među njima ima i mrtvih koji redovno glasaju. Znači molimo samo živalj. Sumnjamo da je savjesna grupa građana organizovana od strane Koštunice i da su se toliko oslobodili da su počeli da postavljaju dokaze kojih smo se jedva otarasili.

Ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori, Margaret En Uehara, je rekla da se oni ne miješaju u unutrašnje stvari jedne suverene banane i tom prilikom pozvala tužilaštvo da demokratski oćute i ovo.