Tramp odustao od nominacije za Republikanskog kandidata

Klivlend (mozakUbime) - Donald Tramp je iznenadio svjetsku javnost nakon što je jutros objavio da odustaje od nominacije za Republikanskog kandidata za predsjednika SAD.

Potencijalni američki predsjednik je kazao da se na tešku odluku o odustajanju odlučio nakon razgovora sa svojim gostom iz Crne Gore koji ga je upoznao sa kakvim problemima će se susresti tokom svog mandata.

"Nebojša Medojević Medo mi je spasio život...Tajkun... On mi je otvorio oči...kriminalac...i spasio me teškog i napornog rada...korupcija... Nijesam znao...Milo lopove...da me ovoliko posla čeka samo u regionu Zapadnog Balkana...ratni zločin... Moram da odustanem...tajkun...nije ovo za mene. Bolje da se bavim šou biznisom...Tajkun..." izjavio je Tramp uz nesebičnu zahvalnost Medojeviću što mu je pomogao.

Ipak, odlazeći sa intervjua novinar mozakUbi.me portala primijetio je tikove kod Donalda Trampa koji je neprekidno ponavljao riječi koje su ostale kao posljedica razgovora sa Medojevićem
"Tajkun...Kriminalac...Mafijaš...Tajkun...Milo lopove....Tajkun...Privatizaciona mafija...Tajkun...ratni zločin...Tajkun...Milo lopove...." neprekidno je ponavljao Tramp.

Osim toga, Tramp je tokom razgovora izbacio 120 tvitova, te počinjemo da sumnjamo da je u pitanju neka vrsta zaraze.

Izvor slike © youtube.com/watch?v=UYRUZFZ_Itk