Pajović nudi nagradu onome ko mu pronađe člana

Podgorica, Pozitivna Crna Gora (mozakUbime) - Predsjednik Pozitivne Crne Gore Darko Pajović raspisao je nagradu za poštenog nalazača koji uspije da pronađe člana njegove partije. Naime, nakon Nikšićkog i Budvanskog saltomortalea, kada je i otpočelo urušavanje ove perspektivne partije, osipanje članstva nikako da stane. Današnjom objavom da su tu partiju napustila još dva člana natjerali su Pajovića da pribjedgne jedinom što mu je ostalo - raspisao je nagradu za poštenog nalazača člana Pozitivne.

"Jeste istina je. Na sastanku mog užeg tima kojeg činimo ja i mojih par vjernih prijatelja koji me, još uvijek, nijesu ostavili donijeta je odluka da raspišemo nagradu za poštenog nalazača. Nagrada će se sastojati u vikend aranžmanu u Statisovom rizortu koji će se graditi u Miločerskoj rupi, kao i 10-dnevnom ljetovanju za dvoje u Mohamed Dahlanovom hotelu koji je planiran na Kraljičinoj plaži. Zar to nije u interesu Crne Gore?" upitao je Pajović

Ipak saznajemo da to nije sve jer naš portal iz dobro obaviještenih izvora saznaje da će pošteni nalazač od Pajovića na poklon dobiti i karticu za popust kod vantjelesne oplodnje u klinici "LIFE" kao i po par naloga na Fejzbuku i Tviteru.

Ipak da stvari neće ići na ruku potencijalnim tragačima shvatili smo prilikom ankete koju smo sproveli ulicama Glavnog grada gdje smo građanima postavili pitanje "Da li ćete se upustiti u potragu za članovima Pozitivne Crne Gore, a zarad vrijedne nagrade?" i evo nekih od odgovora:

Milanka sa Zabjela: "Ne ja bogami! Kakvi crni članovi Pozitivne? Njih više ni ljubavnice ne glasaju?"
Predrag iz Zagoriča: "Potragu za članovima čega?"
Anđela iz Bloka V: "Hahahahahah! Odoh na more!?
Milena iz Ulcinja: "Zar oni imaju članove?"
Milan sa Starog: "Makse oli ne šali se!"

Izvor slike © Arhiva