Miodrag Ćaki Lekić još uvijek vaga

Rim (mozakUbime) - Nakon što je DPS još jednom ostvario pobjedu nad opozicionom trojkom i istu uspio da preskoči na putu ka A2A sazvežđu, prvaci ove novoformirane koalicije su zaprijetili izlaskom iz Vlade.

Istini za volju i ne baš svi. Miodrag Ćaki Lekić još uvijek vaga da li će, ili možda neće, osim ako hoće...vidjeće, izaći iz Vlade izbornog povjerenja.

"Znate kako, mi smo ozbiljan politički subjekt, moramo napraviti duboku analizu znate... Ja sam malo čitao i pisao o tome, znate, i trudio se da prilagodim svoje izjave. Treba sagledati sve aspekte i donijeti trezvenu odluku na bazi informacija, znate. Potrebno je razgovarati znate, pa ako se dogovorimo i sagledamo sve aspekte izreći odluku koja nije na uštrb trenutno lošeg ambijenta koji svakako nije na odmet da se još jednom sagleda." izjavio je Lekić našem novinaru koji je pokušao da dobije odgovor hoće li ili neće Demos izaći iz Vlade.

"Vidjećemo. Izaćićemo ili možda nećemo. Mislim da sad nije pravo vrijeme da se izjasnimo, znate, Crna Gora je duboko podijeljeno društvo, znate, i mi kao ozbiljan subjekt ne želimo da doprinosimo podjelama sa tako nevažnim temama, znate..."

Izvor slike © Arhiva