Darko Pajović i Kim Džon Un rođaci?

U prolazu (mozakUbime) - Za očekivati je da svaki čovjek koji vedri i oblači državom obilazi raju i sjekira se oko kvaliteta života iste pa ako vam je slučajno palo na pamet da je sva ova predstava radi izbora grdno ste se prevarili. Naš novi predsjednik Skupštine Crne Gore Darko Pajović koristi svaku priliku da obiđe voljenu raju na terenu.

Od kako se Darko dofatio najveće funkcije u životu tako što je održao Mila Djukanovića na vlasti, Darko ima potrebu da nam pokaže da je sve to uradio radi silne ljubavi prema voljenom narodu. Isto tako ON očekuje da mu narod nesrazmjerno uzvrati ljubav pa je sebi nabavio dodatno obezbjedjenje kako ga ne bi neko od smrtnika dotakao. Ili dovatio.

Pitali smo Azru Jasavić "Zašto toliko obezbjeđenje?"

- U stvari, Darko je nabavio obezbjedjenje i blindirani automobil, kako ga ne bi koze, ptice i razna divljač napala. Narod Crne Gore može mirno da spava znajući da mu je najnoviji vladar u redu. Što se tiče Kim Džon Una, ja lično mislim da je kamen iz Crne Gore isti kao i kamen u Sjevernoj Koreji. Ostalo zaključite sami! - kaže Azra za naš portal.

Izvor slike © Xinhua News Agency/REX/Shutterstock