Gvozdenović na neplaćenom odsustvu

Podgorica (mozakUbime) - Vidno iznerviran i ljut Branimir Gvozdenović je danas na arhivu Vlade Crne Gore podnio zahtjev za neplaćeno odustvo. Kako naš portal saznaje iz kabineta ministra Gvozdenoviča, on je jutros uplakan došao na posao i naložio svojim saradnicima da mu napišu zahtjev za neplaćeno odudtvo, koji je kasnije sam predao na arhivu i nakon toga neutješan otišao u kabinet Premijera.

Kako saznajemo, Gvozdenović je ljut zbog TV Debate kod Petra Komnenića đe se nije najbolje snašao i gdje je doživio da mu se pobije svaki argument. Najveću nervozu izazvalo je to što nije bio u mogućnosti da minira emisiju.

- Najveći problem mu je izazvala reakcija Petra Komnenića kada mu je kazao da mu on ne govori o profesionalnom odnosu novinara jer je listom DPS-a otkrivena ta profesionalnost. Brano je tad počeo da se preznojava i dobio je jarko crvenu facu što ga je i dovelo do ove odluke. - kazao nam je izvor iz kabineta Gvozdenovića.

Na pitanje našeg novinara da li znaju što je plan, sad već bivšeg ministra, saznali smo da će se posvetiti noćnom čuvanju
- Brano je već našao novi angažman. Biće noćni čuvar na popularnoj plaži u Budvi - Torch Beach koju drži njegov sin. Kazao nam je kako mu treba odmor od ovog posla u kom je bio jednako loš. - vidno tužan je zaključio naš izvor iz kabineta.

Izvor slike © Vijesti.me