Katnić: Dokazaću dokazima da nema dokaza

Podgorica (mozakUbime) - Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić, sinoć je u emisiji "Načisto" kod Petra Komnenića predstavio javnosti čvrste dokaze kojim se potkrepljuje činjenica da nije pronašao čvrste dokaze u aferi "Državni udar".

Naime, Specijalni Katnić je u sinoćnoj emisiji javnosti obznanio da su svi dokazi nestali sa drevnom civilizacijom Maja negdje u okolini Jukatana, gdje su specijalci iz Crne Gore i uništili krunski dokaz - oružje.

- Mi smo revnosno radili i trudili se svim silama da ponađemo tragove koji će nas dovesti do počinilaca krivičnog djela i, što bi se fudbalskim žargonom reklo, uspjeli smo da stvorimo priliku "iii prečka". Ništa. Ipak saznali smo da je tačna ona narodska da je "Duga puška Petrovića". - kazao je Katnić.

Na pitanje Petra Komnenića da li je grupa od 20 uhapšenih eliminisana te da li postoji još neko ko je umiješan u aferu Katnić je odgovorio

- Imamo dokaze da je bilo još nekih trupa ali nemamo dokaze da oni postoje. Transkripti razgovora uhapšenih govore da su oni razgovarali sa nekim ali smo detaljnom analizom utvrdili da su u pitanju neke nadčovječanske sile. Postoji vjerovatnoća da su razgovarali direktno sa Njim. Ne, ne mislim na Mila, mislim na Boga. Uostalom Crnogorci su vazda od Boga i uz pomoć sreće dobijali informacije. - decidan je Katnić.

Izvor slike © CdM.me