Milo tuži uhapšene

Podgorica (mozakUbime) - Nakon dugoisčekivanog otvaranja duše od strane premijera Srbije Aleksandra Vučića, koji je trebalo da otkrije informacije koje ni zvanična Crna Gora nema, premijer Milo Đukanović je odlučio da podigne privatnu tužbu protiv uhapšenih - popularno zvanih Teroristi.

Naime, kako saznaje naš portal, Đukanović je revoltiran cijenom koja je plaćena pa je odlučio da podigne tužbu zbog povrede časti i ugleda kao i duševnog bola.
- Pa molim vas kakav je to način?! Moja glava da vrijedi 125.000€! Pa to nije cijena ni u visini jednog ispodprosječnog stana DPS elite! Stan Igora Lukšića košta 250.000€! Kakav je to način?! - revoltiran je Đukanović.

On je istakao da će sa svojim pravnim timom razmotriti kako je najbolje da zastiti svoj ugled ali da sigurno na sudu, za pretrpljene duševne bolove, neće tražiti manje od 500.000€ koje će, kako je naglasio, uložiti u auto put ka Rastocima
- Sigurno neću tražiti manje. Toliko sam zadužio Crnu Goru, a i moj Nikšić će konačno imati koristi od mene. - istakao je Đukanović

Izvor slike © Arhiva