Vučić obuzdava sile koje se iznenada pojavljuju

Beograd (mozakUbime) - Velika sila je naćerala Vučića da izađe danas na jedvite jade pred novinare đe je objasnio narodu da sve zna, ali ne može da nam kaže šta to zna jer ne smije da zna to što zna.

Iako je ovo epizoda reality show-a "Terorrist inDA hood" čekana nestrpljivije od otkrića ko je ubijen u posljednjoj epizodi The Walkind Dead, gledaoci u Crnoj Gori nijesu ništa manje zbunjeni.

Iako je plagirao konstrukciju od našeg Specijalnog, Vučić je to ipak radio sa uzdisajima, emocijama, suzama u očima, gledanjem u oči svojih hrabrih saradnika, a sve u stilu "DramaQueen" čiju titulu sa ponosom nosi, i nije nam otkrio ništa. Ama baš ništa.

Upoznati smo da su strane sile natjerale Vučića da saopšti što zna i što je najavljivao da zna, a Crna Gora je danima pripremana da će se otkriti da, kako Beba kaže, iza svega stoji politička grupa čiju pobjedu su trebali proglasiti. Na kraju su svi ostali zbunjeni. Bebina kampanja je ostala da visi kad je DramaQueen izjavio da političara ni iz Srbije ni iz Crne Gore nema.

Crna Gora je doživjela erupciju zadovoljstva i nezadovoljstva kad je ova informacija izrečena - nema političara.

Izvor slike © javno.ba