Katnić Miluje teroriste: bitno je da su priznali

Podgorica (mozakUbime) -  Odmah sam ga poMilovao jer sam prepoznao sve crte kao i kod nekih naših Crnogoraca. Nije skoro ni usta otvorio (nego dosije) a te oči zasjaše, čuh srce čojsko kako kuca... Takvo junačko priznanje nisam još vidjeo u svojoj karijeri - priča za naš portal poMiloje i dodaje - Sindjelić, oh taj svjedok terorista iz Lebana, mi je najjači!

Svjedok saradnik Sindjelić se sada šeta po Crnoj Gori kao predsijednik. Ima obezbjedjenje i sve što mu sleduje. Vidjećete kad se bude kupao sa Milom na Sv. Stefan, kad se budu lopte dobacivali. Takvi svjedoci nama trebaju pa bilo što da su uradili. Mi smo oprost od naroda, svakoj fukari bismo se sažalili - ozbiljno nam priča poMiloje.

Mene raduje - tvrdi poMiloje - da nam se Srbija ne miješa u unutrašnje stvari, to oko šverca droge, nafte i cigara, a ovo što se njihov vladar i mediji plekaju u Crnogorska unutrašnja pitanja, za to nemamo dokaza. Osim ako neko ne pristane da bude svjedok saradnik pa ga mi poMilujemo i damo mu zaštitu, doživotnu platu i odštetu.

Izvor slike © CdM.me