Opozicija traži guvno u sjenci

Crna Gora (mozakUbime) - Nakon što je objavila da pravi Parlament u sjenci, crnogorska opozicija je napravila međupartijski tim sastavljen od istaknutih članova rukovodstva. Glavni zadatak ovog međupartijskog tima biće pronalaženje Guvna u sjenci na kome će se održavati zasijedanja.

Kako je naglasio naš izvor iz vrha Parlamenta u sjenci, zadatak je da se obnovi tradicija održavanja zborova na guvnu, na tradicionalni način Stare Crne Gore.

- Cilj je vratiti tradicionalno čojstvo i junaštvo Crne Gore, kao i da se parlament približi građanima. Građani su nam dali podršku da ih zastupamo a kako ćemo bolje nego da to radimo na tradicionalni način - na guvnu.

Kako nam je rečeno građani će u Parlamentu na guvnu u sjenci imati dugo najavljivanu "praznu stolicu" kako bi se i njihov glas čuo na pravi način.

- Parlament na guvnu u sjenci će biti u punom smislu te riječi demokratski iskorak. Istina odluke na njemu neće imati nikakvu pravnu validnost ali to nema veze. Važno je da se mi okupljamo. - ističe naš izvor.

Izvor slike © http://twitter.com/meanderbug