Političari bojkotuju medije

Crna Gora (mozakUbime) - Prvog radnog dana u 2017. godini crnogorski političari su solidarno objavili da će do daljnjeg bojkotovati medije u Crnoj Gori. Kako su izjavili, bojkot je uslijedio nakon što ove godine nije bilo tradicionalnog članka "Gdje će crnogorski političari dočekati Novu godinu" pa su građani ostali uskraćeni za ove važne informacije.

Reporter mozakUbi.me portala ipak je uspio da dobije izjave od nekih poslanika jer kako kažu "vas ne možemo odbiti".

Milutin potpredsjenik Simović: "Možda nekima to ne znači ili misle da to nije važno ali nama u DPS-u je iznimno bitno da pokažemo da mislimo na svoje građane, pa smo uslijed smanjenja plata za čitavih 8% odlučili da Novu godinu dočekamo u krugu Splendida. A i majkama sa 3 i više đece bi bilo lakše."

Ivan harizmatični Brajović: "Važno je da smo sačuvali izvornu socijaldemokratiju a Novu godinu sam dočekao skromno u krugu SD-a."

Slaven još 10 minuta Radunović: "Ovo je još jedan nastavak smijurije zvane "Državni udar" u režiji Milivoja praćke Katnića i usmjereno je protiv DF-a. Ipak nas to neće pokolebati u naumu da smijenimo ovaj režim, a tu borbu smo započeli još 2015.godine u Beranama."

Nebojša samo da sam ja predsjednik Medojević: "Što drugo očekivati od tajkunskih medija u tajkunskoj državi koju krase tajkunski poslovi podržani od strane ovog mafijaškog režima?"

Milo sestru mi ne dirajte Đukanović: "Koga zanima đe je Novu godinu dočekao predsjednik Košarkaškog saveza pa makar on bio najmoćniji čovjek u državi i ujedno krivac za sve podjele?"

Darko sačuvali smo Crnu Goru Đurović Pajović: "Treba istaći da smo glasanjem 27.januara sačuvali Crnu Goru!"

Srđan treći sprat Milić je bio nedostupan.

Dritan super mi je frizura Abazović: "Ljudi moji, riješiće se i ovo!"

Izvor slike © Arhiva