OIK Nikšić angažuje Voren Bitija

Nikšić (mozakUbime) - Nakon što je postalo sasvim izvjesno da su ovo najnezanimljiviji izbori u istoriji višestranačja, Opštinska izborna komisija Nikšić je odlučila da uvede malo žara u ovu "borbu". Naime, nakon večerašnje izvanredne ceremonije 89. dodjele Oskara te maestralnog poteza na kraju, OIK je odlučio da za ceremoniju proglašenja pobjednika angažuje Voren Bitija.

"Naši službenici su već kontaktirali menadžere gospodina Bitija i možemo sa sigurnošću da kažemo da je on drage volje pristao da bude domaćin naše dodjele ključeva grada. Ne sumnjamo da ćemo, iako je to gotovo nemoguće, i sami biti iznenađeni ko je pobjednik ovog izbornog procesa." rekao je za naš portal predsjednik OIK Nikšić.

Kontaktirali smo učesnike izbora koji će se održati 12.marta da od njih saznamo da li su saglasni sa ovom novinom, kao i da li smatraju da ovo može uticati na regularnost izbornog procesa.

"Naravno da smo saglasni mi u DPS-u. Sve što je u interesu Euro-Atlantskog puta Crne Gore i razvoja naše Opštine nama je prihvatljivo. A, priznaćete, biće izuzetno smiješno gledati SD kako drži pobjednički govor nakon što ih gospodin Biti proglasi za pobjednike." rekao je Radivoje Lala Nikčević, predsjednik OO DPS Nikšić.

Socijaldemokrate su dale kratku izjavu za naš portal:

"Duboko cijeneći rad koji ulaže portal mozakUbi.me, te vaše zalaganje za promociju slobode govora, kao i našu privrženost da smo medijima uvijek dostupni, odlučili smo da vam odgovorimo. Naime kao partija koja je dosljedno privržena ideji socijaldemokratije ne zamaramo se formalnostima već svoje aktivnosti usmjeravamo ka razgovoru sa građanima u cilju širenja socijaldemokratske dosljedne ideje. Ko će biti na čelu OIK-a za nas je stvar forme." ističu u izbornom štabu SD-a.

 

Izvor slike © wikimedia.org/wiki/User:BokicaK