Rudović: Bečić daje platu sirotinji, dok kolege poslanici gladuju

Podgorica (mozakUbi.me) - Poslanik građanskog biznis pokreta URA, Neđeljko Rudović, oštro je kritikovao gest njegovog kolege i predsjednika Demokrata Alekse Bečića. On je ocijenio da je Bečić time dao prednost 'nekakvoj sirotinji', u odnosu na njegove kolege iz opozicije, koje je izabrala narodna sirotinja.

'Umjesto da novac, koji zarađuje neradom, jer cijela (ne)građanska i biznis opozicija bojkotuje Skupštinu, uložio u biznis, on tamo rinta na nekakvoj televiziji i daje pare poreznih obaveznika poreznim obaveznicima (zamislite paradoksa), umjesto da ih uloži u svoj biznis', kazao je Rudović za naš portal.

On je kazao da ni ostali članovi opozicije nijesu ušli u politiku jer im se može, već da su jedva sastavljali kraj sa krajem.

'Ako već nema svoj biznis, Bečić je platu mogao uložiti u moju PR agenciju, ionako nam jedan naš klijent duguje neke pare za press konferenciju. A što se tiče porodice, pozivam ih da se priključe URI i osnuju svoj biznis kod našeg idejnog vođe Žara Rakčevića', kazao je Rudović.

Istakao je da će se ovih dana sastati i ostatak opozicije da rasprave o frapantnom postupku Bečića, koji prijeti da ponovo rasturi nerazdvojnu opoziciju.

Izvor slike © ura.org.me