Vujica Lazović umjesto Brajovića, greškom nazvao Krivokapića

Podgorica (mozakUbime) - Bivši potpredsjednik Vlade Crne Gore i ministar za informaciono društvo i tehnologije, a danas poslanik, Vujica Lisica Lazović zaboravio je da trenutno pripada novoj partiji i po navici okrenuo starog šefa Ranka Krivokapića.

Tvrdi da mu u imeniku stoje memorisani "šef Ranko" i "šef Ivo", pa se zbunio i umjesto predsjednika Socijaldemokrata (SD) Ivana Goluba Brajovića (šefa), pozvao predsjednika Socijal-demokratske partije (SDP) Ranka Limenog Krivokapića (starog šefa).

Krivokapić je kazao da se iznenadio kada je Lazovićev broj telefona vidio na svom tačskrinu i da se javio "jer mora da je neka muka".

"Ni 'halo' nije rekao, već odmah pitao: 'Gdje ćemo biti smješteni tokom izbora u neđelju?' Rekoh: 'Vujice, Ranko je, da nijesi pogriješio?' i samo sam čuo tišinu sa druge strane slušalice. Međutim, prekinuo sam tišinu i pitao ga kako je. Sjetili smo se nekih dogodovština iz starih vremena, kada smo bili iste bitke, i na kraju se dogovorili da pijemo kafu kod mene u Štrudlu", kazao je Krivokapić.

Brajović na tu 'grešku' nije gledao tako bezazleno, već je posumnjao da ih Lazović potkazuje suprotnom taboru, u čemu je veoma iskusan.

"Kako jedan bivši ministar tehnologija može samo tako da pogrešno okrene broj telefona, i to baš pred izbore u Nikšiću? Nakon izbora ćemo sve ispitati na partijskom sastanku u Ramadi", poručio je Brajović.

Lazović juče nije odgovarao na poruke i pozive iz straha da ne ponovi sličnu ili goru grešku.

Izvor slike © Arhiva