Filip dao izjavu o majkama, a da nije pitao Mila

Mišja rupa (mozakUbime) - Povodom protesta majki, oglasio se predsjednik Crne Gore - Filip Vujanović, a da nije pitao Mila Đukanovića za dozvolu. Rekao je da Vlada i sudovi treba da požure ali bez pritiska, jer njega nikad nije bilo.

Poznato je javnosti da sam se ja oglašavao dosta puta povodom protesta majki. Oglašavam se ja tako mnogo. Uvijek pitam Mila ali šta da radim, osjećam da bi trebao nešto da kažem a on otišao u Dubai i nije mi dao instrukcije ili makar broj telefona. Tužan je ovo dan za Crnu Goru, kad tako ode, a da mi ne znamo šta da radimo. Idem tako ulicom i imam tačno neki osjećaj da sve propada.

Ja sam skroman čovjek, radovao sam se malim stvarima, tipa kad mi Milo pošalje ceduljicu a na njoj piše "Filipe, to i to" kao onda "Filipe, pođi u Okov, uzmi etikete i račun za radijatore. Ponesi Dušku da ih izlijepi, budi tamo, iskontroliši, ne umije ništa sam!" - priča nam Filip.

A Filipe, šta je sa majkama?

Ah da "majke". Mene niko ništa ne pita ali mogu da pozivam. Pozivam majke da prekinu protest a Vlada Crne Gore i sudstvo će sigurno požuriti da riješe stvar iako su sasvim jasno rekli da neće! 

Izvor slike © Arhiva