Pad u nesvijest nije isceniran za Vučića! Momku je ispao sendvič

Srbija (mozakUbime) - Iako, još uvijek, nije potvrđena informacija, portal mozakUbume je iz vrha izbornog štaba Aleksandra Vučića saznao da u sinošnjoj emisiji kod Milomira Marića momak nije namjerno pao u nesvijest, već mu je tokom Vučićevog gostovanje iz ruke ispao sendvič.

Ipak, i pored nagađanja da li je to bio još jedan pokušaj da se premijer /sudija, novinar, advokat i još nekoliko funkcija/ i predsjednički kandidat Vučić predstavi kao svetac, ispostavilo se da to nije tako.

U izjavi za naš portal glavni akter, nepoznati momak, nam je ukratko pojasnio o čemu se radi

"Veliki lider, koji je za samo pet godina uspio da Srbiju izvede na pravi put, je u tom momentu pričao o nečemu što nije bilo u mom dijelu BOTupustva pa, snažno i samostalno, odlučih da zagrizem komad sendviča. Me]utim, nespretno, u stilu vrhunskog bota, sendvič mi je ispao iz ruke pa pođoh za njim. Veliki vođa, koji je za samo pet godina uspio da Srbiju izvede na pravi put, još jednom je pokazao svoju snagu i odgovornost ka narodu pa mi je pritekao u pomoć!" istakao je nepoznati bot.

Pokušali smo da dobijemo izjavu od Aleksandra Vučića ali nam je rečeno da zbog predizborne tišine on neće odgovoriti na naša pitanja. Ipak, uspjeli smo da, u neformalnom razgovoru, dobijemo prikaz događaja sa tačke gledišta AV izbornog štaba.

„Čim je Vučić, u zagrljaju svojih roditelja, počeo da priča kako će da pomogne studentima, primijetio je komešanje iza sebe. U stilu AVđela, kako samo njemu dolikuje, poletio je prema momku mislivši da mu je pozlilo zbog vjernih praćenja Njega na skupovima i u autobusima. Kada je shvatio da je momak poletio ka sendviču, Vučić je iz svog džepa izvadio nov, fino upakovan sendvič, koje drži uvijek pri sebi za svoje vjerne sapatnike. Veliki je on vođa svog BOT stada.“ navodi naš izvor koji je siguran u pobjedu Vučića.

Izvor slike © koreni.rs