DPS napustila još dva vezna igrača

Budva, Bar (mozakUbime) - Sporazumom o izgradnji izbornog povjerenja utvrđeno je da će se velika utakmica održati 09. oktobra 2016. godine. Iako zvanično još uvijek nije počeo prelazni rok u medijima možemo čitati da je, do sada najača ekipa polako ali sigurno počela da se osipa.

Naime, nakon što je tim snova DPS-a napustio dosadašnji strateg na terenu i glavni tvorac igre Svetozar Marović, danas smo iz medija saznali da su ekipu napustili i vezni igrači Lazar Rađenović i Žarko Pavićević.

Kako smo željeli da budemo objektivni, kontaktirali smo ove vrhunske igrače te od njih dobili jedinstvenu izjavu
"DPS je mnogo uradio za nas. Stvorio je od nas kvalitetne igrače i mi smo to vratili na najbolji način. Ipak čitajući medijske naslove dok smo bili na svojim pozicijama pomislili smo da to tako može pa smo se malo zanijeli sa našim igrama.

Kao odani članovi naše parije, sad želimo da joj vratimo na način što ćemo je rasteretiti balasta koji nosi. Jednostavno ne želimo da naš mili DPS bude optužen da je skup kriminalaca. DPS nije kriminalna organizacija već samo organizacija koja okuplja one koji su skloni kriminalu. Da dobro ste shvatili DPS nam stvara mogućnost da mi budemo u mogućnosti da krademo."

Izvor slike © FIFA