Uslovi korišćenja sajta

Mi ne volimo sitnim slovima a dovoljno smo direktni da se ne stidimo šta imamo reći :)

Privatnost

Koristimo kolačiće (cookies) kao i svaki drugi normalan sajt. Njima ne prikupljamo ama baš nikakve lične ili privatne podatke. Jedino što prikupljamo je kad se logujete, tip uredjaja sa kojeg pristupate, lokacija (iz koje države) i slično. Uglavnom generalne podatke - kako bi smo napravili što bolju analizu posjećenosti portalu. Google, čiju analitiku koristimo, će vjerovatno prikupljati sve i svašta, tj. podatke tipa koje ste reklame do sada kliknuli, koje ste strane ranije posjećivali van ovog sajta i tako dalje.

Ako ste zabrinuti za bilo koji vaš podatak, slobodno nas kontaktirajte na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i mi ćemo vam izaći u susret u najskorijem roku. Ako želite izbrisati nalog koji ste napravili, nema problema. Privatnost je nešto što veoma cijenimo. Osim ako niste javni funkcioner.

Sadržaj sajta (tekst)

Da ne bismo ulazili u bilo kakve dubioze, svi tekstovi pripadaju vlasniku ovog sajta onog momenta kad su nam poslati na uvid u bilo kojoj formi. Vlasnik i kobajagi redakcija zadržavaju pravo mijenjanja, brisanja, objavljivanja i neobjavljivanja teksta u bilo kojem obliku - čitave ili djelimično. Mogu se pripajati drugim sadržajima a sve u onom interesu kako redakcija odluči da je najbolje.

Slike iliti Fotografije na sajtu

Na sajtu se nalaze slike koje su preuzete pod raznim licencama: autorske, privatne, tudje, naše, svačije, mijenjane, iskidane... bla bla bla. Slike nije pametno preuzimati od nas jer mi ne tvrdimo nikakvo autorsko pravo nad bilo kojom slikom.

One slike koje smo mi napravili, ako znate koje su, vaše su jednako koliko naše. Ostale ne dirajte jer i mi pokušavamo da ama baš svaki put navedemo autora, a u nedostatku te informacije trudimo se da navedemo izvor.

Vaša slika ili tekst?

Ako se neka fotografija, tekst ili dio njega nalazi na našem sajtu a Vi tvrdite autorsko pravo nad njom/njim, molimo vas da nam se obratite na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Molimo Vas da nam u elektronskoj pošti napišete što više detalja. Mi ćemo pristupiti svakoj prijavi jako ozbiljno i odmah ukloniti takav sadržaj sa našeg sajta. Hvala!

Šerovanje

Cilj je da se dobro zezamo pa nas raduje ako neko i šeruje neki pejdž sa sajta! Jedino što bi voljeli je da postavite jasan link ka portalu za uzvrat, a može i na takav način koji ne bi degradirao vašu stranicu. Hvala!

Držite se! Ljubimo Vas!