EKSKLUZIVNO: Zoran Kesić preuzima OKVIR na RTCG

Kako saznaje ekipa mozakUbi.me Zoran Kesić će od sredine decembra preuzeti vođenje emisije OKVIR na RTCG.


 

Nakon što mu je istekao ugovor sa B92 za emitovanje emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ uredništvo RTCG je ekspresno reagovalo i ponudilo Kesiću ugovor za prelazak u tim Javnog servisa.

Naime, ugovorom je precizirano da emisija dobije prime time ali pod uslovom da se strogo zabranjuje napadanje i dovođenje u negativan kontekst premijera Đukanovića i rad njegove Vlade, pominjanje modela „jedan zaposleni – četiri glasa“, radu Uprave policije i naročito ministra Konjevića, kao i onog najsvetijeg – tekovina 21. maja.

Kako nam je sam autor u telefonskom razgovoru rekao zadovoljan je ponuđenim ugovorom iako su ostale samo neke sitnice da se preciziraju.

“Ponuđen nam je sjajan ugovor koji se ne odbija. Moja ekipa i ja smo se dogovorili da prihvatimo poziv, ali je ostao problem kako da se riješimo Vukmana Lekovića jer je dogovor da preuzmemo najgledaniju emisiju „OKVIR“. Moramo priznati da viđenje ovakvog tipa emisije predstavlja izazov za nas jer je teško voditi emisiju za koju nijeste sigurni da li je ozbiljnog ili humorističkog karaktera. Međutim, ekipa i ja ne odustajemo“ – istakao je Kesić, i dodao – Budale!

Izvor slike © Wikimedia