Simbolika broja i datuma

Danas smo se uvjerili u to da onih deset miliona eura što izdvajamo za Javni servis nije uludo potrošen. Naime u prilično nerazumljivom tekstu, izazvanom zbog pozivnice I eventualno kosmičke pravde saznali smo da je simbolika broja 29 i datuma 2 decembar u uskoj i tijesnoj, da tješnjoj ne može biti vezi.


 

Dr Neutralna Belgija se odmah odazvao pozivu da gostuje i da preciznu analizu ovih numeroloških zagonetki. On je još jednom ponovio da stoji čvrsto iza stava da je Belgija neutralna zemlja, i da to što neki zlobnici komentarišu nema veze sa mozgom nego sa simbolikom brojeva.

U međuvremenu, Društvo astrologa i numerologa je uputilo zahtjev Vladi Crne Gore da im se opredijeli bar deseti dio od sume koju dobija Javni servis, jer smatraju da su nepravedno zapostavljeni. Uostalom, kako navode u svom zahtjevu – više im se građana obraća za savjet nego što gleda RTCG.

Ekipa portala MozakUbi.me još jednom ozbiljno razmišlja da prekine sa radom, jer ne vidi svrhu svog postojanja pored ovakvih naslova.

Izvor slike © Vudu oltar sa Wikimedia