Eksperiment u Montefarmu: farmaceuti otkrili substitut za lajkove

Podgorica (mozakUbime) - Tim domaćih stručnjaka zaposljenih preko veze u Montefarmu odlučilo je da napravi eksperiment infuzije lajkova, koji nema puno veze sa elektronikom.

Naime, ovi farmaceuti otkrili su pažljivim posmatranjem trendova na društvenim mrežama da su odredjene persone naviknute na odredjeni broj lajkova i da u slučaju drastičnog pada na svega nekoliko desetina istih postaju jako nervozni. Tačnije šire hejtersku energiju.

Planiraju da se namlate para pa su brzo odlučili da naprave kombinaciju čiju recepturu za sada drže u tajnosti koja će po skraćenom postupku izazvati porast serotonina i time osjećaj nemjerljive sreće kod tviteraša i fejsbukaša. Eksperiment su izveli u kontrolisanim uslovima, na samim sebi i jednom kolegi koji je po vas cijeli dan na telefonu.

Efekat je bio iznenadjujući. od snuždene face, i nervoze koju je širio - čovjek je vrlo brzo postao razigran i veseo. Oni ističu da će se lijek distribuirati i primjenjivati poput insulina.

Na pitanje zašto jednostavno ne izadju napolje i ne nadju djevojke, začudjeno su se pogledali i napustili prostoriju ostavivši punjac za Samsung za sobom.