TOB osmislila novu ponudu - šetnjom kroz Budvu za adrenalinske zavisnike

Budva (mozakUbime) - Turistička organizacija Budve je krenula prvi put sa svojom idejom - obogatiti turističku ponudu, tako što su osmislili turu sa domaćom uvijek aktuelnom tematikom "Šetnjom kroz Budvu".

Otkad postojimo kitili smo stari grad sa svakojakim instalacijama, dovlačili kojekakve blogere i slično - priča sa nama direktor TOB-a Petar Želimirović. Kome god su na pamet pale nekakve ideje mi smo to debelo plaćali. DNK neonski plastičan lanac na zidinama, slogan "fulfil Budva" i tako dalje i tako dalje. Ovaj put smo se sjetili da organizujemo svoju prvu turističku turu "Šetnjom kroz Budvu".

Prije samog polaska na šetnju svi turisti bi dobili pancir i zaštitno staklo iza koga bi se krili a oni koji su željni rizika ne bi morali ni to da nose.  U turu spada jedno dvosatno čučanje na parkingu sa velikom vjerovatnoćom da će neki automobil baš tada odletjeti u vazduh, zatim dvosatno stojanje kod zvona pored starog grada jer je poviše kula sa koje snajper možda baš u tom času nekog cilja. Ne bismo otkrivali druge detalje, dodjite pa se uvjerite sami u kvalitet ponude.

Zapošljavali bismo lokalne vodiće koji poznaju budvanske prilike. Oni bi turistima pokazivali prstom u Budvane jer nikad ne znaš u koga bi mogli baš tada zapucati. "Eno Žara, eno Mladena, eno Bora... PAF PAF PAF... ode Stanko".

Tura bi se sastojala od nekoliko etapa. Najeksluzivnija etapa, računamo da bi bila i pravi bum, je i gledanje u more sa najviše tačke zidina jer u svakom momentu može neki gliser pregaziti nekog plivača, a manje utješno je i davljenje nekog turiste ispred plaže pored tolikog broja spasioca.

Svo vrijeme šetnje bi za nama išao mali Rašo Miškov iz Paštrovića puštajući matricu iz filma "Ajkula" tudu dudu tudu dudu - hvali nam se direktor Turističke organizacije.

Izvor slike © flickr.com/photos/iconauta/