Velika žurka u Podgorici: Ranko je konačno opozicija

Podgorica (mozakUbime) - Iako meteorolozi na čelu sa Brankom Micevim najavljuju za vikend kišu sa mogućim poplavama, ipak sve to će ostati u sjenci velike proslave koja se planira na glavnom gradskom trgu u Podgorici.

Naime i opozicione partije kao i DPS, sa svojim satelitima, dogovorile su organizaciju velike žurke - RANKO JE KONAČNO OPOZICIJA!

Naime, poslije 18 godina dobrog vladanja, službe su Ranju uspjeli plasirati na prvo mjesto kao teškog opozicionara ničemu. Iako za sada iznosi samo ono što i narod i ptice na grani znaju, tvrdi kako će ostati blesav do kraja.

Kako nezvanično saznajemo pored atraktivnih muzičkih zvijezda iz regiona na koncertu će učešće uzeti i popularni Crnogorski bendovi kao i najveći ljubitelj eura iz državne kase Crne Gore - plavi Šurkija.

PERPER će tradicionalno otpjevati svoj veliki hit "Goro moja" sa refrenom koji će okupljeni pjevati skupa, dok će druga zvijezda večeri biti nikšićki pank sastav DST sa kojim će Ranja otpjevati refren pjesme "Vatra" i na taj način simbolično naglasiti da ovo za njega nije kraj!