Crna Gora u strahu: Velibor Ivanović šamara preko interneta

Njemačka (mozakUbi.me) - Crnogorski internet korisnici su u strahu otkad je popularni crnogorski krivolovac i njemački izbacivač-frilenser Velibor Ivanović počeo da ih šamara po društvenim mrežama.

"Ošamario me je i zatim me za uvo odvukao kod svetog Demira Hodžića da tražim oprost jer sam na internetu podijelio snimak na kojem (ne)spaljuje člansku kartu DPS-a. Najgore je što je sve to učinio preko inboxa", požalio se jedan fejsbuk korisnik, koji je iz straha od Velibora Silnog želio da ostane anoniman.

Drugi fejsbuk akivista je imao još gore iskustvo:
"Natjerao me je da gledam njegov dvočasovni live stream, u kojem priča kako ne valja gurati prste u utičnicu, piti vodu iz WC šolje i seksualno optšiti sa psom, jer je to nezakonito. Moj mozak je bio silovan", kazao je vidno uzrujan mladi fejbuk korisnik.

Iz Uprave policije saopštili su da je raspisana potjernica za pomenutim fejsBUKAŠOM, ali da ne mogu locirati dupe u koje se trenutno uvukao.

Iz policije su preporučili građanima da ako slučajno vide Ivanovića preduzmu sljedeće mjere:

  • Ne dozvoliti mu da progorvori, jer ima moćan glas koji automatski uzrokuje mučninu
  • Ne dopustite mu da prijeti, jer može da se izblamira
  • Nikako ga ne dovesti u situaciju da napadne, jer može da se povrijedi
  • Dajte mu agregat i elektrodu, to je njegova najveća slabost. Ako živite u blizini rijeke otići će da krivolovi na obali, a ako ne poslužiće i banjica puna vode. Čekajte policiju dok Ivanović krivolovi

 

Izvor slike © Dan.co.me